Brasschaatsteenweg 268B - 2920 Kalmthout

Contacteer Ons | Openingsuren

nieuws/mimuze

Een overzicht van de concertagenda voor de komende maanden, voorjaar 2017!
Dit in samenwerking met Puntvis / Club Bokal en de gemeente Kalmthout

De tweede 'MONDAY LIVE SESSIONS' komen er aan! ​MAANDAG 28 november
Dit keer met niemand minder dan ROLAND Van Campenhout & STEVEN De Bruyn !
​Voor meer info & tickets ga naar onze AGENDA of:

Vanaf oktober 2016 organiseert Mimuze een maandelijkse avond 'Monday Live Sessions', telkens dus op maandagavond. Dit concept vertrekt vanuit een vaste live-band met professionele muzikanten.

​BLAASINSTRUMENTEN
In onze academie verzorgt niemand minder dan Len Van Kuijk sinds vorig schooljaar de lessen saxofoon. Voor deze en andere blaasinstrumenten kan u vanaf heden ook volledig terecht bij Mimuze!

We zijn zeer verheugd wederom een topmerk gitaren te kunnen aanbieden en werden dealer van DUESENBERG !

Sinds kort treft u bij ons een uitgebreid assortiment klassieke gitaren. In deze instrumenten is Mimuze voornamelijk dealer van de gekende merken CUENCA, ALHAMBRASALVADOR CORTEZ en SANTOS Y MAJOR.

Aanbieding van een aantal lichteffecten en accessoires tegen bodemprijzen. Het merendeel van deze artikelen zijn nieuw en/of toonzaalmodellen, andere zijn demo-modellen. OP=OP

Sinds enige tijd zijn we bij Mimuze tevens dealer van het Amerikaanse topmerk LARRIVEE !

Vanaf heden bieden we zowel akoestische piano's & vleugels alsook Italiaanse accordeons aan in een interessante huurkoop-formule!

Als je al lang droomt van een piano in je huiskamer, maar je hebt niet de ruimte of het budget voor een full-size instrument, dan hoef je niet meer te wachten.