Brasschaatsteenweg 268B - 2920 Kalmthout

Contacteer Ons | Openingsuren

nieuws/mimuze

Het is zover, we nodigen u graag van harte uit op onze aankomende OPENDEURDAGEN met OPENING van onze NIEUWE, extra TOONZAAL. Zoals reeds aangekondigd verruimen en vergroten we ons aanbod van AKOESTISCHE PIANO'S & VLEUGELS met een extra toonzaalruimte van ca. 150m²!

Nieuw bij Mimuze: G&L gitaren!

Een overzicht van de concertagenda voor de komende maanden, voorjaar 2017!
Dit in samenwerking met Puntvis / Club Bokal en de gemeente Kalmthout

Vanaf oktober 2016 organiseert Mimuze een maandelijkse avond 'Monday Live Sessions', telkens dus op maandagavond. Dit concept vertrekt vanuit een vaste live-band met professionele muzikanten.

​BLAASINSTRUMENTEN
In onze academie verzorgt niemand minder dan Vincent Brijs de lessen saxofoon. Voor deze en andere blaasinstrumenten kan u vanaf heden ook volledig terecht bij Mimuze!

We zijn zeer verheugd wederom een topmerk gitaren te kunnen aanbieden en werden dealer van DUESENBERG !

Sinds kort treft u bij ons een uitgebreid assortiment klassieke gitaren. In deze instrumenten is Mimuze voornamelijk dealer van de gekende merken CUENCA, ALHAMBRASALVADOR CORTEZ en SANTOS Y MAJOR.

Aanbieding van een aantal lichteffecten en accessoires tegen bodemprijzen. Het merendeel van deze artikelen zijn nieuw en/of toonzaalmodellen, andere zijn demo-modellen. OP=OP

Sinds enige tijd zijn we bij Mimuze tevens dealer van het Amerikaanse topmerk LARRIVEE !

Vanaf heden bieden we zowel akoestische piano's & vleugels alsook Italiaanse accordeons aan in een interessante huurkoop-formule!