Gitaareffecten | mimuze

Uw webbrowser is verouderd. Gelieve een andere browser te gebruiken voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Geen andere browser? Ontdek hier de verschillende browsers.

Gitaareffecten

/sites/default/files/styles/max_1300x1300/public/2024-02/Gitaarpedalen%20%26%20Multi%20Effecten%202_0.png?itok=iBpai3Fp

Gitaareffecten bij miMuze!

Bij miMuze vind je een uitgebreid aanbod aan gitaarpedalen van topmerken zoals Boss, MXR, Fender, Walrus Audio, Digitech, Dunlop, Fulltone, T-Rex, Ibanez en meer. Gitaarpedalen zijn essentieel voor gitaristen omdat ze een breed scala aan klankmogelijkheden bieden om het geluid van je gitaar te vormen en verfijnen.

miMuze gelooft dan ook in het belang om dit soort pedalen te kunnen vergelijken voordat je ze aanschaft. Daarom nodigen we je uit om deze bij ons in de winkel te komen testen. Het miMuze-team staat klaar om je professioneel te helpen bij het vinden van de perfecte pedalen die aansluiten bij jouw speelstijl en voorkeuren. 

Naast individuele pedalen biedt miMuze ook multi effecten aan. Deze combineren verschillende effecten in één enkel apparaat, waardoor gitaristen een breed scala aan klanken kunnen creëren die afkomstig zijn van slechts één unit. 

Op deze pagina geven we jou alle nodige informatie omtrent pedalen en multi effecten. Zit je met een vraag of heb je een bepaalde interesse? Contacteer ons dan via het onderstaande contactformulier of kom gewoon langs in onze experience winkel te Kalmthout! 

Boss Pedalen

Boss

Boss is een onderdeel van Roland Corporation en staat o.a. bekend om zijn betrouwbare en duurzame gitaar-effectpedalen binnen een sterke prijs-kwaliteitsverhouding. De pedalen worden vaak herkend door hun robuuste constructie met gebruiksvriendelijke bedieningselementen, waardoor gitaristen gemakkelijk en snel hun gewenste geluid kunnen creëren.

Bij miMuze vind je tal van Boss-pedalen terug zoals o.a. de Boss DS-1 Distortion en de Boss SD-1 Super Overdrive. Wees van harte welkom om een grote diversiteit aan Boss-pedalen vrijblijvend te testen in onze winkel!

Logo T-Rex

T-Rex

T-Rex is een klein bedrijf dat zichzelf en de industrie voortdurend uitdaagt in de kwaliteit van gitaar- en basgeluiden alsook effecten. Het perfecte geluid vinden doet hun hart sneller kloppen. Het bedrijf is bovendien ruimdenkend en haalt zijn inspiratie uit de feedback van mensen die hun producten gebruiken.  

Bij miMuze vind je een reeks aan effectpedalen terug van dit merk. Dit mooie aanbod kan je steeds vrijblijvend testen en vergelijken in onze winkel! 

NUX | Trident Guitar Processor

Deze uitgebreide gitaar processor is het ultieme multi-effect voor live gebruik! Of het nu is om riffs te knallen op het podium of gewoon te jammen in de woonkamer, de Trident staat voor je klaar.

De Trident is gebouwd als een tank, gebruikt de nieuwste moddeling software en heeft echt oneindig veel opties die allemaal makkelijk te vinden zijn via de pedaal of zelfs de bijkomende computersoftware!

Vanaf nu te testen in de winkel!

Interesse in een gitaareffect?

Stuur ons een berichtje of kom langs in onze experience winkel in Kalmthout! 

miMuze: the place to be!

Topmerken bij en naast elkaar vergelijken in een ruime winkel

Ervaar zelf de verschillen tussen de verschillende types en modellen gitaareffecten

Laat u begeleiden en informeren door een team van experten

Ontvang steeds een interessante prijs door dagelijkse online-vergelijking!

Koop met een gerust gevoel door optimale garanties en de beste services!

Gemakkelijk bereikbaar met gratis & ruime parking

Alles in één: koop, leer & beleef bij miMuze!

Small