ACTIES | mimuze

Uw webbrowser is verouderd. Gelieve een andere browser te gebruiken voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Geen andere browser? Ontdek hier de verschillende browsers.

ACTIES

/sites/default/files/styles/max_1300x1300/public/2023-11/Banner%20Acties.png?itok=EIuWI7ZS
The American Dream

The American Dream Deals

Na de NAMM-show zijn er weer enkele pareltjes besteld voor de winkel. Daarom hebben we 10 Amerikaanse gitaren uit de winkel geselecteerd waar we een MEGA-korting op geven! We hebben elke gitaar maar 1 keer dus wees er snel bij en sla de slag van je leven! Acties geldig vanaf 14 februari. 

Genos 1

Laatste kans: YAMAHA GENOS 1

Sinds geruime tijd is het Genos keyboard van Yamaha de nieuwe standaard in geluid, ontwerp en gebruiksbeleving van digitale workstations. Of je nu in een opnamestudio of op het podium zit, de Genos inspireert en intensiveert je muzikale creatie en spel. De Genos beschikt over een veelzijdige reeks content, met 1710 instrumentgeluiden, 550 begeleidingspatronen, 216 arpeggio's en zoveel meer...

Aanbieding:  GENOS 

€4389 Nu voor €3699 !

J05 - 1

Laatste stuk: unieke JUMBO J-05 LARRIVEE

Deze LARRIVEE J-05 heeft een Jumbo body, een model ontworpen door Gibson op het einde van WOII met de SJ-200, dat ondermeer succesvol werd gebruikt door vooraanstaande bouwers zoals Guild. Het jumbo-ontwerp biedt veel kracht en klankvolume met een toch helder geluid. Inclusief originele hardcase en Larrivee garantiebewijs.

Prijsaanbieding: €4479 Nu voor €2868 !

 

Small