Basgitaren | mimuze

Uw webbrowser is verouderd. Gelieve een andere browser te gebruiken voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Geen andere browser? Ontdek hier de verschillende browsers.

Basgitaren

/sites/default/files/styles/max_1300x1300/public/2023-12/Ontwerp%20zonder%20titel.png?itok=1CmHELQK

Basgitaren bij miMuze

Iedere basgitaar heeft zijn eigen kenmerken, model en geluid. Zo ontstaat er
een breed scala aan keuzes bij het kiezen van een basgitaar dat het best past bij jouw
voorkeur en speelstijlen. Kom daarom naar miMuze en laat je adviseren door professionals die je helpen bij het vinden van een basgitaar dat het best bij jou past. Bij ons vind je merken zoals: 

FENDER - G&L - CORT - IBANEZ - SQUIER - HÖFNER - ...

Fender Foto

Fender

miMuze is reeds vele jaren trotse Fender-Dealer. Klik via de rode knop naar onze Fender-pagina om al het nodige te weten te komen. Kom tevens ook naar onze experience winkel in Kalmthout om het mooie ruime aanbod te bekijken, testen en wie weet wel aan te kopen. 

Cort Logo

Cort

Cort is al meer dan 50 jaar een gitaarmerk met een onverminderde passie voor de gitaar. Gebaseerd op jarenlange kennis van gitaarproductie, ervaring en geloof in kwaliteit en waarde, onderzoekt men voortdurend hoe ze de beste gitaar ter wereld kunnen maken. Cort's missie is om de beste instrumenten te leveren aan gepassioneerde muzikanten over de hele wereld.

Bij miMuze vind je ook basgitaren van Cort. Door de specifieke modellen en functies is het aan te raden om deze basgitaren persoonlijk te testen. Daarom is miMuze jouw ideale partner! Bij ons kan je instrumenten testen, vergelijken en kopen. Bovendien word je bijgestaan door professionals die het instrumentenaanbod door en door kennen. 

Squier Logo

Squier

Squier is een onderneming van Fender en werd opgericht in het midden van de jaren 1980. Het merk werd opgezet met als doel meer betaalbare versies van de populaire Fender-gitaren te produceren. Ze bieden een instappunt voor beginnende bassisten en spelers met een beperkt budget, waardoor ze alsnog de klank van een Fender-bas kunnen ondervinden zonder de kosten van een high-end instrument. Squier biedt verschillende series aan zoals de Affinity, Contemporary, Classic Vibe en Vintage Modified series. Ook de ontwerpen zijn vergelijkbaar met een Fender-bas, zijnde de Precision Bass (P-Bass) en de Jazz Bass (J-Bass). 

Bij miMuze heeft u de mogelijkheid om een vergelijk te maken tussen een Squier-bas en Fender-bas. Vergelijk, bespeel en koop jouw bas daarom bij miMuze! 

Moorland

Moorland is een Belgisch merk dat handgemaakte gitaren en basgitaren ontwerpt en produceert. Meer nog... ze zijn gevestigd in Kalmthout, waar ook miMuze is gelegen. Joris en Jurgen Simons hebben al van jongs af aan een passie voor muziek en creatie. In de loop der jaren hebben ze veel vaardigheden geleerd die goed van pas komen bij het bouwen van custom gitaren.

Bij miMuze heb je de mogelijkheid om de Scroll Bass Thinline te bewonderen, bespelen en kopen! Wees dus van harte welkom en word bijgestaan door professionals die al het nodige weten over ons instrumentenaanbod.

Logo Moorland

Interesse in een basgitaar?

Neem contact op via het contactformulier hieronder of kom langs in onze experience winkel in Kalmthout en word bijgestaan door experts in uw zoektocht naar de perfecte basgitaar.

miMuze: the place to be!

Topmerken bij en naast elkaar vergelijken in een ruime winkel

Ervaar zelf de verschillen tussen de verschillende types en modellen basgitaren

Laat u begeleiden en informeren door een team van experten

Ontvang steeds een interessante prijs door dagelijkse online-vergelijking!

Koop met een gerust gevoel door optimale garanties en de beste services!

Gemakkelijk bereikbaar met gratis & ruime parking

Alles in één: koop, leer & beleef bij miMuze!

Small