Elektrische gitaren | mimuze

Uw webbrowser is verouderd. Gelieve een andere browser te gebruiken voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Geen andere browser? Ontdek hier de verschillende browsers.

Elektrische gitaren

/sites/default/files/styles/max_1300x1300/public/2023-07/elektrische%20gitaren.jpg?itok=-Jy17kf8

Elektrische gitaren bij miMuze

Bij miMuze vindt u steeds een mooie, ruime en gevarieerde collectie aan elektrische gitaren met merken zoals FENDER, HERITAGE, G&L, IBANEZ, HAGSTROM, TOKAI, enzovoort. Een aanbod voor zowel beginnende als professionele gitaristen. 

Waar maakt miMuze het verschil? ALLE gitaren worden na levering bij miMuze steeds gecheckt en zonodig afgesteld door onze eigen luthier. Zo worden heel wat gitaren door ons geweigerd en effectief terug gestuurd naar de fabrikanten waardoor je als klant altijd zeker bent een goed en correct instrument aan te kopen. (KWALITEITSGARANTIE) 

Bovendien maken we door de steeds veranderlijke prijzen een dagelijks online-vergelijk waardoor we steeds een goede prijsgarantie kunnen bieden aan de klant! (PRIJSGARANTIE)

Logo Fender

Fender

miMuze is dealer van FENDER gitaren waardoor er in onze experience winkel in Kalmthout een mooi, afwisselend en breed gamma is terug te vinden van dit merk. Fender wordt aanschouwd als één van de meest vooraanstaande fabrikanten van gitaren en versterkers. Aarzel niet en kom het Fender aanbod bekijken en testen bij miMuze!

Ibanez Logo

Ibanez

Ibanez is een Japans merk dat werd opgericht in 1908 door Hoshino Gakki. Men produceert een breed scala aan gitaarmodellen, variërend van klassieke gitaren, akoestische gitaren tot elektrische gitaren. Het merk staat bovendien bekend om zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zowel beginners als gevorderden vinden vaak een Ibanez-gitaar dat voldoet aan de (persoonlijke) eisen tegen een betaalbare prijs. 

Ben je dus opzoek naar een Ibanez-gitaar? Kom dan zeker langs bij miMuze! Bij ons kan je verschillende gitaren van dit merk bekijken, testen en kopen.

Welke merken van elektrische gitaren vind ik bij miMuze?

Bij miMuze vind je een ruim en gevarieerd aanbod aan elektrische gitaren. De merken die wij aanbieden zijn onder anderen: 

FENDER - HERITAGE - G&L - HAGSTROM - STERLING - HOFNER - IBANEZ - EKO - ... 

Deze variatie van merken (met elk zijn eigen kenmerken en prijsklassen) zorgt ervoor dat ieder van u zijn/haar droominstrument bij ons kan vinden. 

Hoeveel kost een elektrische gitaar bij miMuze?

Door het ruime aanbod aan elektrische gitaren bij miMuze is de kostprijs zeer uiteenlopend. Zo kan je bij ons een elektrische gitaar aankopen voor maar liefst 169 euro maar tegelijkertijd kan je er ook een kopen van meer dan 4000 euro. Onze vraagprijs van een elektrische gitaar wordt dagdagelijks (online) vergeleken. 

Interesse in een elektrische gitaar?

Neem contact op via het contactformulier hieronder of kom langs in onze experience winkel in Kalmthout en word bijgestaan door experts in uw zoektocht naar de perfecte elektrische gitaar.

miMuze: the place to be!

Topmerken bij en naast elkaar vergelijken in een ruime winkel

Ervaar zelf de verschillen tussen de verschillende types en modellen elektrische gitaren

Laat u begeleiden en informeren door een team van experten

Ontvang steeds een interessante prijs door dagelijkse online-vergelijking!

Koop met een gerust gevoel door optimale garanties en de beste services!

Gemakkelijk bereikbaar met gratis & ruime parking

Alles in één: koop, leer & beleef bij miMuze!

Small