LARRIVÉE | mimuze

Uw webbrowser is verouderd. Gelieve een andere browser te gebruiken voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Geen andere browser? Ontdek hier de verschillende browsers.

LARRIVÉE

/sites/default/files/styles/max_1300x1300/public/2023-09/Larriv%C3%A9e%20banner%201_0.jpeg?itok=J03-miUF
Larrivee nieuw logo

Ontdek Larrivée bij miMuze!

Larrivéé is een wereldwijd bekend merk van akoestische gitaren, made in USA - Californië. Het bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail, wat resulteert in gitaren van hoge kwaliteit. Men gebruikt hoogwaardige houtsoorten voor hun gitaren zoals sparren, mahonie, palissander en esdoorn. De keuze van hout heeft natuurlijk steeds een grote invloed op de klank en het karakter van de gitaren. De reputatie van het merk is in de loop der jaren blijven groeien waardoor ook veel bekende gitaristen Larrivée-gitaren hebben gebruikt en geprezen om hun kwaliteit en klank.

Een greep uit het aanbod

Larrivée biedt een breed scala aan gitaarmodellen en produceren ook custom gitaren voor klanten met zeer specifieke wensen. Hieronder is het aanbod aan Larrivée-gitaren bij miMuze terug te vinden. Staat uw gewenste gitaar er niet tussen? Geen probleem, kom langs in onze experience winkel in Kalmthout zodat we deze voor u kunnen bestellen, of de mogelijkheid creëren om het gewenste instrument vrijblijvend te testen.

708
Van waar is Larrivée afkomstig?

Larrivée is oorspronkelijk afkomstig uit Canada. Het bedrijf is opgericht door Jean Larrivée en werd opgestart in 1967 nabij Toronto. Vervolgens heeft het bedrijf een jarenlange uitbereiding gekend in Vancouver.

In november 2013 heeft men besloten de deuren te sluiten in Canada om vervolgens te verhuizen naar Oxnard, California waar Larrivée tot op de dag van vandaag is gevestigd en deze uitmuntende gitaren worden geproduceerd.

Wat is de kostprijs van een Larrivée-gitaar?

De prijs van een Larrivée-gitaar kan sterk variëren, afhankelijk van het model, de gebruikte materialen en andere specificaties. Over het algemeen staat Larrivée bekend om het aanbieden van hoogwaardige tot op maat gemaakte (custom) gitaren, startend in een prijssegment tussen de 1000 en 1500 Euro.

De prijs van een Larrivée-gitaar is dus sterk afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en het gewenste niveau van vakmanschap en kwaliteit. 

Waarin onderscheid Larrivée zich van andere gitaarmerken?

Iedere Larrivée-gitaar is gebouwd uit volledig massief hout. Er worden nooit lagen, laminaten of 'gelaagd' hout gebruikt. Men neemt de tijd om al het eigen materiaal in te kopen en het hout zorgvuldig te selecteren zodat men enkel het beste van het beste gebruikt. De zoektocht voert hen van de exotische jungles van West-India naar de bovennatuurlijke regenwouden van British Columbia. Het hout arriveert vervolgens in de fabriek, klaar voor de uithardingscombinatie van luchtdrogen en ovendrogen. Een deel ervan zal voor minimaal tien jaar in het magazijn rijpen om optimale klankeigenschappen te bereiken. 

Ongeacht het hout, ongeacht het model, wanneer u uw Larrivée-gitaar koopt maakt u deel uit van een geweldig verhaal - van de bosbodem tot op het podium. 

Waar kan ik het volledige assortiment van Larrivée bekijken?

Via de officiële website van Larrivée heeft u de mogelijkheid om het volledige assortiment te bekijken. Heeft u vragen over een Larrivée-gitaar of wil u graag een Larrivée-gitaar testen en/of aankopen? Dan is miMuze uw ideale partner! Kom langs in onze experience winkel in Kalmthout met aansluitend een gratis en ruime parking. 

Bekijk hier het volledige assortiment van Larrivée

Interesse in een Larrivée-gitaar?

Neem contact op via het contactformulier hieronder of kom langs in onze experience winkel in Kalmthout en word bijgestaan door experts in uw zoektocht naar de perfecte Larrivée-gitaar!

miMuze: the place to be!

Topmerken bij en naast elkaar vergelijken in een ruime winkel

Ervaar zelf de verschillen tussen de verschillende types en modellen gitaren

Laat u begeleiden en informeren door een team van experten

Ontvang steeds een interessante prijs door dagelijkse online-vergelijking!

Koop met een gerust gevoel door optimale garanties en de beste services!

Gemakkelijk bereikbaar met gratis & ruime parking

Alles in één: koop, leer & beleef bij miMuze!

Small