NORD | mimuze

Uw webbrowser is verouderd. Gelieve een andere browser te gebruiken voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Geen andere browser? Ontdek hier de verschillende browsers.

NORD

/sites/default/files/styles/max_1300x1300/public/2023-08/Nord%20banner.png?itok=k0b03pfB

Ontdek de onklopbare sound van NORD bij miMuze!

Nord staat gekend voor instrumenten van de hoogste kwaliteit.

Bij miMuze staan de recentste producten van Nord testklaar opgesteld en begeleid het team u graag binnen het enorme aanbod aan mogelijkheden.

Daarbovenop biedt miMuze als Nord dealer de beste prijsgarantie (dagelijks vergelijk), een professionele herstel- en naservice en een steeds persoonlijke aanpak!

Wenst u uw Nord instrument graag thuis geleverd? Ook dat kan!

NORD STAGE 4

De NORD Stage 4 is het nieuwe vlaggenschip van Clavia en 'made in Zweden'. De gekende stage series zijn ondertussen niet meer weg te denken op podia en in studio's.

Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Een gloednieuw en intiutief paneelontwerp met speciale LED-faders voor elke layer, wat zorgt voor een uitzonderlijk overzicht en flexibiliteit bij het creëren van geluiden en bij live optredens. De nieuwe Preset Library zit vol met inspirerende kant-en-klare Piano-, Synth- en Orgel-geluiden om snel en soepel patches te maken. De 4e sectie op het toestel is helemaal toegewijd aan uitgebreide effecten die je op elk van de andere klankmodules kan gaan toepassen. Daarnaast krijg je ook nog eens een fantastisch speelgevoel met het triple-sensor-keyboard.

Verkrijgbaar in 3 versies waaronder een 88- en 73-toetsen versie met gewogen klavier met triple Sensor keybed en een derde versie met 73-toetsen in semi gewogen 'waterfall' uitvoering. Alle 3 modellen krijgen aftertouch mee en de typische CLAVIA-style modulatie wheel en houten pitchbender.

Bekijk hieronder de modellen en ontdek hun gelijkenissen en verschillen. Voor verdere vragen kan u ons steeds contacteren via de gegevens onderaan. U bent uiteraard ook welkom in onze experience winkel in Kalmthout om het gehele aanbod te bekijken en je te laten adviseren door echte experts. 

644
649

NORD ELECTRO 6

De Nord Electro 6 combineert de bekroonde emulaties van vintage elektromechanische en akoestische instrumenten in een ultra-draagbaar pakket.

Met 3 onafhankelijke klanksecties, een nieuwe gestroomlijnde gebruikersinterface en de toevoeging van Seamless Transitions presenteert men met trots de krachtigste en meest flexibele Electro ooit - een verfijnde moderne klassieker.

Bekijk hieronder de verschillende modellen en ontdek hun gelijkenissen en verschillen. Voor verdere vragen kan u ons steeds contacteren via de gegevens onderaan. U bent uiteraard ook welkom in onze experience winkel in Kalmthout om het gehele aanbod te bekijken en je te laten adviseren door echte experts. 

653

NORD GRAND

De Nord Grand heeft een premium gewogen toetsenbord met geavanceerde drievoudige sensoren die de bewegingen van de hamers met uitzonderlijke precisie vastleggen, wat het soepele en natuurlijke gevoel van een akoestische vleugel oplevert. 

De lichtgewicht Nord Grand biedt niet alleen een buitengewone speelervaring, maar is ook een elegante nieuwe benadering van de stage piano serie.

NORD WAVE 2

De Nord Wave 2 is een krachtige 4-delige performance synthesizer. Met een 48 stemmige polyfonie, innovatieve prestatiekenmerken en een hands-on bediening biedt de Nord Wave 2 uitstekende sonische mogelijkheden. 

NORD ACCESSOIRES

Voor alle Nord-accessoires kan u tevens terecht bij miMuze. 

Nord

 

Interesse in een Nord?

Contacteer ons via het contactformulier hieronder of kom langs in onze experience winkel in Kalmthout en word professioneel bijgestaan in uw zoektocht naar het perfecte Nord instrument! 

miMuze: the place to be!

Topmerken bij en naast elkaar vergelijken in een ruime winkel

Ervaar zelf de verschillen tussen de verschillende types en modellen instrumenten

Laat u begeleiden en informeren door een team van experten

Ontvang steeds een interessante prijs door dagelijkse online-vergelijking!

Koop met een gerust gevoel door optimale garanties en de beste services!

Gemakkelijk bereikbaar met gratis & ruime parking

Alles in één: koop, leer en beleef bij miMuze

Small