ROLAND Digitale Piano's | mimuze

Uw webbrowser is verouderd. Gelieve een andere browser te gebruiken voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Geen andere browser? Ontdek hier de verschillende browsers.

ROLAND Digitale Piano's

/sites/default/files/styles/max_1300x1300/public/2024-01/841c01ce-3146-447b-b9d3-f388a49afe2b.jpg?itok=NDxJucU4

Ontdek Roland bij miMuze!

Het topmerk ROLAND was vanaf het ontstaan van miMuze (toen nog Mike's Music) één van de eerste partners in onze muziekhandel. Het merk is aanzienlijk groot op het gebied van muziekinstrumenten, waaronder digitale piano's, synthesizers, keyboards en digitale drums. Zit je met een vraag of heb je interesse in een Roland-instrument? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via het onderstaande contactformulier of kom langs in onze experience winkel om het Roland-aanbod te bekijken en testen. 

Logo Roland

 

Home Piano's Roland

Roland Home Piano's

De Roland Home Piano's zijn een standaard binnen de wereld van de digitale piano's en combineren hoogstaande klanktechnologieën met stijlvolle ontwerpen en praktische functies. Binnen deze categorie vind je verschillende modellen zoals de HP-serie, RP-serie en de F-serie. Ondanks de compactheid en de meubelachtige uitstraling van deze piano's, is er ook veel belang gehecht aan de klanken en technologieën van deze instrumenten. 

Het is raadzaam om de verschillende modellen van de Roland Home Piano's te vergelijken en testen. Kom daarom langs bij miMuze en word bijgestaan door onze experts in uw zoektocht naar een digitale Roland piano. 

RD2000

Roland Stage Piano's

De Roland Stage Piano's bestaan vaak uit een combinatie van geavanceerde klanktechnologieën, draagbaarheid en duurzaamheid. Bij miMuze vind je zowel de RD88 als de RD2000 in het aanbod. Hoewel deze piano's meerdere gelijkenissen hebben met elkaar (88 toetsen, Roland SuperNATURAL-technologie, draagbaarheid, connectiviteitsopties, diverse klanken & MIDI-functionaliteit) zijn er ook heel wat verschillen zoals de toetsen & het speelgevoel, de klanktechnologie, de bediening & interface, de afmetingen en de prijs. 

Kom daarom deze twee piano's bekijken, vergelijken en testen in onze experience winkel in Kalmthout!

V-Accordeon Roland

Roland V-Accordeons

Naast de digitale piano's en v-drums van Roland bieden we bij miMuze ook de digitale V-Accordeons aan, zowel nieuw als tweedehands. Op het gebied van V-accordeons heeft Roland doorheen de jaren een sterke reputatie opgebouwd en zijn ze uniek in concept. Accordeonspelers kunnen, naast natuurlijk tal van accordeon-geluiden, genieten van een breed scala aan geluiden (bv. orgels, orkesten en meer) terwijl het instrument zijn traditioneel ontwerp behoudt. Bovendien zijn deze V-Accordeons meestal voorzien van een MIDI-functionaliteit wat ervoor zorgt dat je het instrument kan aansluiten op apparaten zoals synthesizers, computers en geluidsmodules.

Interesse in een Digitale Roland Piano?

Stuur ons een berichtje of kom langs in onze experience winkel in Kalmthout! 

miMuze: the place to be!

Topmerken bij en naast elkaar vergelijken in een ruime winkel

Ervaar zelf de verschillen tussen de verschillende types en modellen digitale piano's

Laat u begeleiden en informeren door een team van experten

Ontvang steeds een interessante prijs door dagelijkse online-vergelijking!

Koop met een gerust gevoel door optimale garanties en de beste services!

Gemakkelijk bereikbaar met gratis & ruime parking

Alles in één: koop, leer & beleef bij miMuze!

Small