Yamaha | mimuze

Uw webbrowser is verouderd. Gelieve een andere browser te gebruiken voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Geen andere browser? Ontdek hier de verschillende browsers.

Yamaha

/sites/default/files/styles/max_1300x1300/public/2024-04/Banner%202.png?itok=BROkOu2q

Waarom Yamaha kopen bij miMuze?

Yamaha's Digitale Piano's: vakmanschap en innovatie in perfecte harmonie!

Al meer dan een eeuw combineert Yamaha een traditie van vakmanschap met innovaties in moderne materialen en geluid om piano's met een uitzonderlijke klank en adembenemende schoonheid te creëren.

Bij miMuze streven we naar niets minder dan het beste voor onze klanten en met Yamaha's uitstekende reputatie weten we iets speciaals te kunnen bieden. Naast hun aandacht voor innovatie en vakmanschap, geeft het merk op ieder van zijn instrumenten een garantie van maar liefst 5 jaar. 

Heb je vragen over dit merk of heb je graag een mogelijkheid om de verschillende instrumenten van Yamaha te vergelijken en testen? Dan ben je bij miMuze aan het juiste adres! Naast een ruime product- en prijsgarantie kan je ook na de aankoop rekenen op een vakkundige service betreffende alle onderhoud en eventuele herstellingen. 

Yamaha Logo
Yamaha P-serie

Yamaha P-serie

De Yamaha P-serie omvat verschillende modellen met ieders verschillende functies en specificaties. Sommige modellen zijn compacter en meer gericht op draagbaarheid, terwijl andere modellen meer geavanceerde functies bieden die dan weer interessant zijn voor ervaren pianisten of muziekproducenten.

Veel van de P-serie modellen zijn voorzien van verschillende connectiviteitsopties zoals USB, MIDI en audio-ingangen en -uitgangen. Hierdoor kan je de digitale piano verbinden met computers, tablets, externe geluidsapparatuur en muziekproductiesoftware voor opname, compositie en oefening.

Wens je enkele modellen van de P-serie te vergelijken en testen? Kom dan zeker naar onze experience winkel in Kalmthout. Onze professionals beantwoorden al jouw vragen! 

Interesse in een Yamaha piano?

Stuur ons een berichtje of kom langs in onze experience winkel in Kalmthout! 

miMuze: the place to be!

Topmerken bij en naast elkaar vergelijken in een ruime winkel

Ervaar zelf de verschillen tussen de verschillende types en modellen digitale piano's

Laat u begeleiden en informeren door een team van experten

Ontvang steeds een interessante prijs door dagelijkse online-vergelijking!

Koop met een gerust gevoel door optimale garanties en de beste services!

Gemakkelijk bereikbaar met gratis & ruime parking

Alles in één: koop, leer & beleef bij miMuze!

Small