YAMAHA GENOS 2 | mimuze

Uw webbrowser is verouderd. Gelieve een andere browser te gebruiken voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Geen andere browser? Ontdek hier de verschillende browsers.

YAMAHA GENOS 2

/sites/default/files/styles/max_1300x1300/public/2023-12/Yamaha-Genos-2.jpg?itok=pcPOJm-K
styles en voices

Over de 1900 Voices en 800 Styles!

Met meer dan 1900 Voices van de hoogste kwaliteit en 800 Styles met One Touch-instellingen voor een breed scala aan muziekgenres, wordt je meteen geïnspireerd om jouw favoriete songs te spelen of zelfs nieuwe muzikale ideeën en composities te creëren. Meer dan 200 Styles zijn gloednieuw en alle bestaande Styles zijn volledig geüpgraded voor het gebruik van nieuwe Voices en effecten, waaronder FM-klankopwekking en de mogelijkheid om Ambient Drums en Style Dynamics Control te gebruiken. Het resultaat is een hoogwaardige professionele productie.

Genos 2 regelaar leds

Regelaars met leds!

De knoppen en schuifregelaars zijn een handige manier om veel aspecten van jouw optredens te regelen. De vernieuwde Live Control-sectie van de Genos2 bevat nu leds die in één oogopslag de positie van de regelaars aangeven, die nu ook een 'catch'-functie bevatten, waardoor het risico op onbedoeld gebruik tijdens het optreden wordt beperkt. 

bluetooth

Bluetooth Audio

Met uw bluetoothapparaat draadloos verbonden met de Genos2 kan je genieten van het meespelen met jouw favoriete songs of zelfs alles opnemen wat je hoort, met behulp van de ingebouwde audiorecorder.

Small