Saturdays@Mimuze | All About Slide | mimuze

Uw webbrowser is verouderd. Gelieve een andere browser te gebruiken voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Geen andere browser? Ontdek hier de verschillende browsers.

Saturdays@Mimuze | All About Slide

28 oktober verwelkomen we niemand minder dan David Piedfort in miMuze met het verhaal rond die unieke gitaartechniek: 'de slide'.

Deze live cursus leert je hands-on hoe je moet omgaan met die ring rond je vingers. Het internet staat vol degelijk werkmateriaal, maar hoe begin je nu eigenlijk en hoe moet je er nu mee aan de slag?

Op deze vragen en meer krijg je die avond een antwoord op je EIGEN gitaar zonder grote wijzigingen aan te moeten brengen aan je instrument. Neem dus zeker je eigen gitaar mee! De cursus die je meekrijgt werd volledig herzien en up to date gesteld en is nu duidelijker, overzichtelijk en handiger om mee te werken. Elke beginner kan aan de slag met slide spelen dankzij deze clinic. Maar ook elke gevorderde kan nog een idee meepikken.

David Piedfort is als Belgische gitarist reeds 20 jaar muziekdocent en clinician. Als live- en studio-muzikant leverde hij werk voor oa. Guy Swinnen, Stijn Meuris, The Scabs, Dana Winner, Axl Peleman, Helmut Lotti, Rick De Leeuw en vele andere artiesten. Wekelijks is hij te horen op het populaire Radio 2 (B) programma "De Weekwatchers". David werd door lezers van Gitarist Magazine reeds enkele keren in de top polls gestemd (categorie 'Gitarist Benelux') en verscheen onlangs in de Nederlandse podcast Gitaarmannen, de podcast bij Ed Struijlaart.

 

Geïnteresseerd in dit event?
Mail naar info@mimuze.be (met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en aantal personen).

Small