HK AUDIO | mimuze

Uw webbrowser is verouderd. Gelieve een andere browser te gebruiken voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Geen andere browser? Ontdek hier de verschillende browsers.

HK AUDIO

/sites/default/files/styles/max_1300x1300/public/2023-10/Banner%20HK%20Audio%202_0.jpeg?itok=e12HO929
Logo HK Audio

Ontdek HK Audio bij miMuze!

HK Audio is een bekend Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van professionele audioproducten en geluidssystemen. Het bedrijf is opgericht in 1992 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in Europa. HK Audio staat dan ook synoniem voor audioproducten en geluidssystemen van de hoogste kwaliteit. Hun producten worden gebruikt voor verschillende zaken zoals live-evenementen, concerten, theaters, kerken, clubs en meer. 

miMuze is dan ook een trotse HK Audio dealer met een groot aanbod aan HK Audio producten die zijn terug te vinden in onze experience winkel in Kalmthout. Kom langs en word bijgestaan door de beste experts! Bovendien biedt miMuze gratis een ruime parking voor de deur aan zodat men grote instrumenten of producten gemakkelijk kan laden en lossen. 

HK AUDIO: Een exclusieve blik achter de schermen!

Een greep uit het aanbod

Bekijk hieronder een greep uit het aanbod van HK Audio producten bij miMuze. Uiteraard zijn er in onze experience winkel in Kalmthout nog andere producten te vinden van dit merk. Kom daarom zeker langs en word bijgestaan door de beste experts in uw zoektocht naar een HK Audio product! 

739
Van waar is HK Audio afkomstig?

HK Audio is afkomstig uit Duitsland en werd opgericht in 1992 door de broers Hans Stamer en Lothar Stamer. Het merk werd al snel bekend in de audiowereld vanwege hun hoogwaardige en kwaliteitsvolle audioproducten en geluidssystemen. 

In 2005 werd HK Audio overgenomen door het Amerikaanse bedrijf Music Group, die ook eigenaar zijn van bekende audiomerken zoals Behringer, Midas en Turbosound. Deze overname heeft ervoor gezorgd dat HK Audio zijn bereik wereldwijd nog meer heeft kunnen vergroten waardoor het merk tot op de dag van vandaag een belangrijke speler blijft in de audiowereld. 

Waarin onderscheidt HK Audio zich van andere audiomerken?

HK audio onderscheid zich op verschillende manieren van andere audiomerken, zijnde: 

Men schenkt hoofdzakelijk aandacht aan de audiotechnologie en engineering om geluidssystemen te leveren die indrukwekkende audioprestaties bieden.

Tot op de dag van vandaag blijft HK Audio innovatieve technologieën en functies integreren in hun producten. Bovendien bieden ze een uitgebreid assortiment aan audioproducten en geluidssystemen, variërend van compacte en draagbare systemen tot grootschalige line-array luidsprekersystemen. Dit uitgebreide productaanbod zorgt ervoor dat er aan veel behoeften van de klanten worden voldaan.

Ten slotte streeft HK Audio naar duurzaamheid in hun producten. Ze maken gebruik van hoogwaardige materialen en productieprocessen om ervoor te zorgen dat hun producten lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. 

Waar kan ik het volledige assortiment van HK Audio bekijken?

Via de officiële website van HK Audio heeft u de mogelijkheid om het volledige assortiment te bekijken. Heeft u vragen over een HK Audio product of wil u graag HK Audio product testen en/of aankopen? Dan is miMuze uw ideale partner! Kom langs in onze experience winkel in Kalmthout met aansluitend een gratis en ruime parking.

Bekijk hier het volledige assortiment van HK Audio

Interesse in een HK Audio product?

Neem contact op via het contactformulier hieronder of kom langs in onze experience winkel in Kalmthout en word bijgestaan door experts in uw zoektocht naar het perfecte HK Audio product!

 

Small